Kerstproject

December en Januari zijn een drukke periode binnen onze projecten. Er worden toneelstukken opgevoerd en adventsvieringen georganiseerd om kinderen en hun ouders over de ware boodschap van kerst te vertellen. Het is daarnaast een uitgelezen gelegenheid om kinderen uit minder bedeelde gezinssituaties te bezoeken en hun in deze periode extra te bemoedigen d.m.v. een voedselpakket, cadeautjes en door het brengen van Goed Nieuws.

Door deze events en gezinsbezoeken komen we vaak in contact met nieuw gezinnen en opent dit vaak deuren om nieuwe gezinnen te helpen en kinderen uit te nodigen voor onze projecten die gedurende het jaar plaatsvinden.

Twee reacties n.a.v. het kerstproject in 2020:

* “Ik ben een alleenstaande ouder en voed mijn zoon alleen op. Tegen het einde van het jaar kreeg ik het coronavirus en lag ik in het ziekenhuis. Op dat moment werd ik ontslagen omdat ik niet vast in dienst was. We hadden geen geld meer en ik kon dan ook geen cadeautje kopen voor mijn zoon met nieuwjaar. Maar toen ontving mijn zoon een grote goodiebag van de kerk. Zijn ogen straalden! Bedankt voor het geven van hoop en vreugde aan onze kinderen!”

* “Ik ben heel blij dat ik mee mocht doen aan het uitdelen van kerstcadeaus aan arme gezinnen. Het was een genoegen om de reactie van ouders en hun kinderen te zien. Ik zag hoe andere gezinnen leven en het leidde ertoe dat ik meer waardering kreeg voor alles wat ik heb. Het heeft mij doen inzien dat veel gezinnen hulp nodig hebben.”

Dit jaar willen we nog meer gezinnen en kinderen bereiken dan vorig jaar. Wilt u meehelpen om dit mogelijk te maken? Een kleine donatie kan al een grote impact hebben op de levens van de kinderen en hun ouders.

Giften kunnen worden overgemaakt naar stichting Zendingsvrienden, rekeningnummer NL79RABO0326162879 (ANBI) o.v.v. Project Give Hope – Kerstproject. Hartelijk dank alvast!

Via deze weg willen wij een ieder alvast hele fijne feestdagen toewensen en een gezegend en gezond 2022!