Mijn droom

Steeds meer komt het besef dat de droom die al meer dan 10 jaar in mijn hart zit werkelijkheid lijkt te gaan worden: hoop en leven brengen aan kinderen in nood in Rusland. Als jong meisje droomde ik er van om later, als ik groot was, naar Afrika te gaan en daar arme kinderen te gaan helpen. In mijn belevingswereld hadden toen nog alleen mensen in Afrika hulp nodig. Door de jaren heen veranderde mijn beeld, zeker toen ik in de zomer van 2004 voor 2 ½  week in Rusland ging werken met wees-, straat- en zieke kinderen: wat een nood! Sindsdien is er geen dag meer voorbij gegaan dat ik niet aan Rusland heb gedacht. Ik heb verschillende reizen naar andere landen gemaakt, waaronder 2x naar Afrika, maar op een of andere manier heeft de nood onder Russische kinderen zo mijn hart geraakt dat ik het niet meer los kan laten en diep van binnen weet dat dit de plek is waar ik moet zijn. Nog  4 maanden en dan is het al zover! Dan mag ik eindelijk het vliegtuig instappen en in Rusland weer uitstappen. Ik heb er zin in! De komende vier maanden zullen in het teken staan van voorbereidingen: PR’en, sponsors zoeken, verzekeringen regelen, verhuizen en… afscheid nemen. Dat laatste valt onder de categorie “minder leuk”, maar gelukkig is het tegenwoordig heel gemakkelijk om contact met elkaar te houden via allerlei media. Vanaf nu zullen mijn belevenissen te volgen zijn via deze website! Dat betekent dat ik van mijn to-do list weer één ding kan afstrepen, want mijn website is eindelijk online!