Het leven van een kinderwerker

ProgrammaVoorbereidingen kinderwerk’s schrijven, knutselen, tot diep in de nacht wakker liggen van alle (enthousiast makende) ideeën, een raket maken, afgeladen winkelwagentjes… het hoort allemaal bij het leven van een kinderwerker! 🙂 Momenteel zit ik midden in de voorbereiden van 2 series kinderprogramma’s. De voorbereidingen zijn al een feestje, dus laat staan als we de programma’s daadwerkelijk gaan uitvoeren! Hopelijk zijn de kinderen straks net zo enthousiast als dat wij dat zijn.

In augustus gaan we op 3 verschillende plekken een kinderprogramma van 2 dagen draaien. Met de kinderen gaan we een reis rondom de wereld maken en dat met 2 astronauten die net een missie op een andere planeet hebben afgerond. Ze worden teruggestuurd naar de aarde om een nieuwe missie te vervullen. Wat die missie precies is weten ze niet. Iedere keer komt er een opdracht uit hun rugzak te voorschijn die hen verteld wat ze moeten doen. Zo komen ze o.a in Afrika en Nederland terecht! Ik mag één van de astronauten spelen, dus ik ben inmiddels druk aan het oefenen met mijn Russische tekst! Spannend….

Als we deze programma’s hebben afgerond vertrek ik een paar dagen later naar Nederland! Dit lag niet op de planning, maar eind augustus vind er een conferentie plaats in Nederland waarbij ze nog iemand zochten die de coördinatie van het kindewerk op zich kon nemen. Een super mooie en leuke kans! Dus inmiddels ben ik ook druk met die voorbereidingen bezig.

Vervelen is er voorlopig nog niet bij! Het zal straks in september wel weer even omschakelen zijn als alle drukte voorbij is, maar eerst lekker genieten van de aankomende weken!