Bedankt!

bedanktWe naderen het einde van het jaar en dat is altijd een uitgelegen moment om stil te staan en terug te blikken op de afgelopen 12 maanden.  Als ik nadenk over het afgelopen jaar dan word ik stil. Stil van hoe God in zoveel dingen heeft voorzien en doorheen heeft gewerkt, maar ook van het feit hoe iedereen heeft meegeleefd en zijn/haar steentje heeft bijgedragen aan het bereiken van de kinderen en volwassenen hier in Siberië.

Het is allemaal niet te beschrijven in één blog, maar toch een kleine samenvatting om mijn dank uit de grond van mijn hart uit te spreken naar jullie allemaal: allereerst dank voor alle gebedssteun, zoveel mensen die voor mij, ons team en de mensen hier hebben gebeden, fantastisch! Gebed is de motor van alles en dat heb ik ook in het afgelopen jaar weer duidelijk mogen ervaren. Daarnaast dank voor alle appjes, lieve en bemoedigende mailtjes, kaartjes (zelfs vriendinnen die voor mijn vertrek zoveel kaartjes hebben geschreven en voorbereid dat ik wekelijks nieuwe kaartjes te lezen heb), facebookberichtjes, skype calls, usb sticks vol filmpjes en foto’s, mensen die mij niet eens persoonlijk kennen maar zomaar een kerstpakket sturen, etc. etc. En dan de financiële ondersteuning: zoveel mensen die een gift hebben overgemaakt, zoveel mensen die maandelijks trouw ondersteunen, kerken die collectes hebben gehouden, scholen die acties hebben gehouden/geld hebben ingezameld, kinderen die op de zondagsschool geld bij elkaar hebben gespaard, mensen die mij niet persoonlijk kennen, maar spontaan hebben besloten om het werk hier te ondersteunen. Het is allemaal ongelofelijk en ik word er oprecht stil van. Het is zo bijzonder dat ondanks dat je zover weg zit, mensen alsnog zo dichtbij kunnen voelen, dat vriendschappen ook met afstand gewoon kunnen blijven bestaan en dat de liefde en steun oneindig lijkt te zijn!

Bedankt lieve, lieve mensen voor al jullie trouwe steun op welke manier dan ook. Helaas kan ik niet altijd iedereen persoonlijk bedanken, dus bij deze: bedankt voor jullie inzet, steun, liefde en trouw. Samen vormen we één groot team en kunnen we een verschil maken voor de kinderen en volwassenen hier in Siberië. JULLIE ZIJN GEWELDIG!

Ik wens iedereen een geweldig, mooi en gezegend 2017 toe.

P.s.: had ik het al gezegd?!! BEDANKT! Vanuit de grond van mijn hart en vanuit het diepste van mijn tenen: HEEL ERG BEDANKT!