Fijne Koningsdag!

IMG_20170427_133308Vanuit Siberië een hele fijne Koningsdag toegewenst. Zoals op de foto te zien is, wordt de verjaardag van Koning Willem-Alexander ook in Rusland gevierd. Vanmiddag werd ik blij verrast met een ‘oranje-lunch’  door bevriende teamleden. Buiten in het zonnetje stond een prachtig oranje gedekte tafel met allerlei oranje etenswaren. Jawel, u leest het goed… buiten in het zonnetje! Na 6 maanden in een witte wereld te hebben geleefd is alle sneeuw nu weggesmolten en gaf de thermometer vanmiddag maar liefst 28 graden Celsius aan (al is het morgen weer 16 graden en na het weekend weer 7 graden, maar vandaag is vandaag :)).

Afgelopen zaterdag deden we een kinderprogramma voor kinderen in een dorpje hier in de buurt. Tijdens dit programma vertelden we ook over een koning. Een Koning die gestorven is, maar na 3 dagen weer is opgestaan. Samen met de kinderen hebben we Pasen gevierd en een gezellige middag beleefd. In de week van Pasen hebben we ook verschillende voedselpaketten bij gezinnen langsgebracht als extra steuntje in de rug. Altijd leuk om uit te delen aan anderen!!

Vanaf morgen gaan we van start met een tienergroep. Deze tieners komen nu naar onze kinderprogramma’s toe, maar we willen hen graag iets aanbieden wat meer bij hun leeftijd past en investeren in de relaties die we met hen hebben. We zijn benieuwd hoe deze groep zich gaat ontwikkelen. We houden jullie op de hoogte!

Hierbij nog een paar extra foto’s van de ‘oranje-lunch’.

IMG_20170427_142010

IMG_20170427_134114

IMG_20170427_141504