Het is bijna zover!

Boswell+-+Blog+-+Mitigate+Change+OrdersOver 6 dagen vertrek ik weer naar Rusland. Na een paar maanden in Nederland te zijn geweest om even op adem te komen, is het nu tijd om er weer op uit te gaan! Eerlijk is eerlijk, een beetje spannend vind ik het toch ook wel weer, maar ik heb er ook héél véél zin in.

Zo’n periode voor vertrek is altijd een gekke periode. Deels zit ik met mijn hoofd al daar en ben ik al van alles voor daar aan het regelen en tegelijkertijd heb ik nog tientallen dingen hier te doen, zoals nog even een tandarts bezoek, nog een paar vergaderingen, spullen opruimen, verhuizen, een taaltest doen,  allerlei laatste afscheidmomentjes, nog even een nieuwsbrief schrijven, koffer inpakken (blijft een uitdaging als je voor lange tijd weggaat), nog wat PR activiteiten en nog allerlei andere honderd regeldingen. Voor degenen die zich zorgen maken over of ik mij verveel: dat hoeft dus niet! 😉

Het is een periode van veel gemixte gevoelens, maar het is het allemaal waard als ik mij bedenk dat ik mij straks weer voor de Russische kinderen kan gaan inzetten. Wat een voorrecht, ik kan niet wachten! Voor nu een laatste blogbericht vanuit Nederland, binnenkort zal ik vanuit Rusland weer mijn blogs schrijven.

To be continued….