We doen het samen, bedankt!

IMG_20181222_195214_resized_20181222_075535461 (002)Het werk dat ik mag doen kun je niet alleen doen, dat doe je samen! Bedankt lieve mensen voor dat jullie ook in het afgelopen jaar betrokken zijn geweest bij het bereiken van de kinderen in nood in Rusland.

Vorige week vloog ik terug naar Rusland, nadat ik een kort bezoek aan Nederland had gebracht vanwege een nieuwe visumaanvraag. Ik vloog dit keer niet alleen terug met een koffer, maar ook met een rolstoel. Gratis gekregen voor de mensen hier. Prachtig. Ontroerend hoe mensen meeleven en bijdragen aan het werk hier. We doen het echt samen! Dit jaar mocht ik niet alleen een rolstoel ontvangen, maar zoveel meer. Bedankt voor alle spullen, kleding, voor de financiële giften, gebeden, voor de praktische hulp, maar ook voor de lieve kaartjes en bemoedigingen. Bijzonder hoe iedereen betrokken bleef toen ik ervoor moest kiezen om een langere periode in Nederland te blijven tijdens het eerste halfjaar van 2018, en hoe mensen hun huis voor mij openstelden in deze periode. Het is te veel om allemaal te benoemen, maar uit het diepst van mijn hart wil ik heel graag via deze weg DANKJEWEL zeggen. Bedankt voor alle liefde en support naar mij toe en naar de kinderen.

Laten we DE LIEFDE blijven verspreiden in 2019! Gezegende feestdagen en een heel mooi 2019 toegewenst!x