Nog in Nederland?

Het heeft wederom een tijd geduurd voordat ik weer een blogbericht heb geschreven en ook dit bericht zal niet zo heel lang zijn maar hierbij wel weer even een teken van leven. Nadat ik begin dit jaar een aantal weken in Moskou ben geweest, moest ik vanwege de corona vroegtijdig weer terugkeren naar Nederland. Het gebeurt inmiddels regelmatig dat ik mensen tegenkom en ze verbaasd reageren: “Ben je nu nog in Nederland?” Enerzijds geen logische vraag, want anders had ik daar ook niet gestaan😉 Maar ik begrijp natuurlijk wel waar de vraag vandaan komt, daarom even een kort berichtje:

Vanwege de corona maatregelen kan ik nog steeds niet terugkeren naar Rusland. Vanuit Nederland houd ik mij wel bezig met voorbereidingen en werkzaamheden om straks weer die kant op te gaan. Als ik weer op het werkveld zit, zal ik weer regelmatig blogberichten schrijven.