Online presentaties

Graag willen we jullie online ontmoeten! In samenwerking met het ThuisFrontTeam organiseert Boukje drie presentaties, zodat we elkaar online kunnen ontmoeten en Boukje een update kan geven over haar werk in Rusland.

Zoals jullie in Boukje haar nieuwsbrieven hebben kunnen lezen, heeft de aanloop met het werken voor de nieuwe organisatie wat hobbels gekend, maar inmiddels is ze nu fulltime aan de slag en praat ze jullie graag bij over het werk in Rusland, haar rol daarin en ook om jullie de gelegenheid te geven tot het stellen van vragen.

De datums van de bijeenkomsten zijn:

– Maandagavond 8 februari, 20.00 uur
– Donderdagavond 11 februari, 20.00 uur
– Woensdagavond 17 februari, 20.00 uur 

Je kunt je opgeven door op de onderstaande link te klikken:
https://datumprikker.nl/ppxtukarg667v9u8

Na opgave krijg je een link en instructies toegestuurd om deel te kunnen nemen. 

We hopen jullie binnenkort te ontmoeten! 

Boukje & ThuisFrontTeam