Het belang van training

  • “Deze training heeft mij doen realiseren dat ik erop uit moet gaan en mij uit moet strekken naar jonge meiden.”
  • “Ik heb nu een waardevol instrument in handen dat ik kan gebruiken. Ik ben door deze training enorm aangevuurd.”
  • “Ik heb nieuw kennis ontvangen, er zijn nieuwe ideeën ontstaan en ik voel weer nieuwe passie  voor kinderwerk.”

In april jl. organiseerden we een online training waar zowel vrouwen uit Rusland, als uit Tadzjikistan, Kirgistan en Kazachstan aan deelnamen. De bovenstaande uitspraken zijn een aantal reacties die we na afloop van deze training ontvingen. Tijdens zo’n training rusten we, in dit geval, vrouwen toe om met kinderen/tieners te werken en leren we ze met een specifiek discipelschapsprogramma te werken.

Regelmatig ontvang ik vragen van onze project- en kampdirecteuren wanneer we weer een training organiseren. De vraag en behoefte naar training is enorm groot, doordat er een tekort aan christelijk kinder- en tienerwerkmateriaal is. We hebben al een tijd het verlangen om een trainer aan ons team toe te voegen, zodat we meer mensen kunnen trainen. Hoe meer mensen we kunnen trainen, hoe meer kinderen we kunnen bereiken. Omdat we in ons werk volledig afhankelijk zijn van giften, zijn we opzoek naar maandelijkse sponsors die dit mede mogelijk willen maken.

We zijn opzoek naar:

  • 20 mensen die €10,– per maand willen sponsoren
  • 15 mensen die €15,– per maand willen sponsoren
  • 10 mensen €20,– per maand willen sponsoren

*Een andere vorm van sponsering/bedrag mag uiteraard ook!

Als u hieraan wilt bijdragen dan horen wij het heel graag! Giften kunnen worden overgemaakt naar NL79RABO 0326 162 879 (ANBI) t.n.v. Stichting Zendingsvrienden o.v.v. trainer GOW Rusland.